Welkom

Kaartverkoop De Onzichtbare Domtoren

Zaterdag 27 november 2021 | 20:00 uur | ZIMIHC Stefanus Overvecht, Utrecht | Koop kaarten

----------------------------------------------------------------

Wij zijn een frisse, jonge club uit de stad Utrecht die energie krijgt van vernieuwende projecten en tegelijkertijd respect heeft voor de rijke geschiedenis van de fanfare. Met het orkest wordt er onder leiding van onze dirigent een gevarieerd repertoire ingestudeerd en samengewerkt met diverse professionals uit de muziek- en theaterwereld. Zo is er de afgelopen jaren opgetreden met VJ’s, singer-songwriters en verhalenvertellers.

Wil je eens mee komen repeteren op een dinsdagavond in Het Muziekhuis? Gezellig! Hier vind je onze vacatures. Stuur een mailtje naar info@zfc-utrecht.nl voor meer informatie.

Video: "Maak kennis met het Zuilens Fanfare Corps"


orkest

Wij zijn een enthousiaste concertfanfare bestaande uit jonge en gedreven muzikanten. Wij repeteren elke dinsdagavond in het Muziekhuis Utrecht aan de Loevenhoutsedijk 301. Onder leiding van onze dirigent wordt er een gevarieerd repertoire ingestudeerd. Naast traditionele fanfarestukken spelen wij ook filmmuziek, musicalarrangementen, swingnummers etc. Kortom, het ZFC speelt allerlei verschillende muziekstijlen.

Bekijk video "Filmconcert 2013"


Meedoen?

Nieuwe muzikanten zijn altijd welkom bij de Fanfare! Speel je een instrument dat binnen de bezetting van een fanfareorkest past? Kom dan eens langs op dinsdagavond om de sfeer te proeven. Heb je geen eigen instrument? Geen probleem. Lid worden van de Fanfare betekent ook dat je een instrument in bruikleen kan krijgen.

Update: op dit moment kunnen we enkel nog bugelisten en een bes-bassist verwelkomen, omdat onze secties volzitten. Schroom niet om contact met ons op te nemen om te kijken of dat nog steeds zo is!

Op dit moment hebben we een vacature op: