stichting vrienden

De fanfare heeft u nodig, word onze Vriend! 

Het Zuilens Fanfare Corps is de enige fanfare in de stad Utrecht. Al meer dan 120 jaar verblijden wij u met muziek. Door continu te vernieuwen houdt dit orkest een frisse blik op de toekomst. Het Zuilens Fanfare Corps werkt graag samen met theatermakers, improviserende muzikanten, VJ’s, verhalenvertellers en singer-songwriters en laat de resultaten horen en zien in spetterende concerten.

Draagt u het Zuilens Fanfare Corps een warm hart toe? Word dan Vriend van het ZFC! Met een jaarlijkse bijdrage van € 25 helpt u ons enorm. Door uw financiële steun kunnen wij nieuwe muzikale projecten aan gaan en investeren in ontbrekende instrumenten. Vrienden van het Zuilens Fanfare Corps helpen ons voort te blijven bestaan en krijgen hier bovendien wat voor terug!

Als waardering voor uw steun ontvangt u tweemaal per jaar een nieuwsbrief met nieuws over activiteiten van de fanfare en een vrijkaart voor het speciaal voor u georganiseerde Vriendenconcert!

Meer geven? Dat kan! U kunt ook toetreden tot onze Club van Honderd met een bijdrage van € 100 of meer! Naast het bovenstaande krijgt u een culinaire verrassing aangeboden bij de Colour Kitchen in Zuilen.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier