sponsoring

Kies het Zuilens Fanfare Corps als zakelijke partner

Een orkest als zakelijke partner. Waarom zou u? Het Zuilens Fanfare Corps is niet alleen nog de enige fanfare in de stad Utrecht, maar ook het meeste ondernemende. Dat is niet voor niets. Ons doel is om de creatieve grenzen steeds weer te verleggen en blijven vernieuwen. Het orkest voert per jaar één groot project uit waar uw bedrijfsnaam aan verbonden kan zijn en waarbij u genodigden kunt uitnodigen. Voor u en uw gasten kunnen we een ontvangst organiseren met inleiding op het concert met vervolgens de mooiste zitplaatsen in de zaal. Wanneer u zich verbindt aan het Zuilens Fanfare Corps, lift uw merk hierop mee. En het geeft ook nog eens een sterke impuls aan uw maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.

Adverteren

Via een advertentie in het programmaboekje vestigt u extra aandacht op uw bedrijf aan een breed en jong publiek. Daarnaast is er de mogelijkheid om vermeld te worden op de website, in onze nieuwsbrief of kunt u een advertentie plaatsen in de ZFC, ons ledenblad.

Partner

Als partner van het orkest kunt u op diverse wijzen bijdragen. Uiteraard zijn financiële bijdragen voor het orkest essentieel, maar ook sponsoring in natura is voor ons erg interessant. Hierbij kunt u denken aan transport, drukwerk, gebruik van instrumenten, ict en dergelijke.

"Het Zuilens Fanfare Corps? Vernieuwend en bij de tijd, tot in de vezels betrokken musici, concerten altijd dichtbij. En daarom past het bij ons." (Yamaha music, 2015)