Terug naar overzicht evenementen

Utrecht Blaast Binnen met Kiki Schippers @ TivoliVredenburg

16 maart 2024 17:00

Wij hebben heel goed nieuws: we doen mee aan Utrecht Blaast Binnen! Op 16 maart 2024 geven we, naast negen andere leuke blaasorkesten, een uniek concert in de Grote Zaal van TivoliVredenburg. Elk blaasorkest is een samenwerking aangegaan met een bekende artiest. En ook wij hebben een geweldige artiest met wie wij het podium gaan betreden: cabaretier Kiki Schippers


Ook zijn er de hele dag uitvoeringen op de Rabo Open Stage - het gratis toegankelijke podium midden in TivoliVredenburg. De dag wordt bekroond met een spetterend optreden van swingende brassband Gallowstreet. Het belooft de hele dag een feestje te worden.  

De evenement begint om 11.00 uur. Wij spelen om 17.00 uur. Dagtickets en combitickets zijn vanaf 1 november te koop. We zijn als orkest deels verantwoordelijk voor de kaartverkoop en waarderen het dan ook erg als je via ons een ticket koopt. Je vindt de ticketinglink voor deze tickets hier.

Voor meer informatie over het event en de ticketing kun je ook terecht op de website van ZIMIHC. We kijken uit naar je komst!  

Nieuwsgierig naar ons vorige optreden bij Utrecht Blaast Binnen? Check dan deze video