Welkom

Klik op onderstaande link!

We geven op 19 & 20 januari

een prachtig concert!

Wij zijn een frisse, jonge club die energie krijgt van vernieuwende projecten en tegelijkertijd respect heeft voor de rijke geschiedenis van de fanfare. Met het orkest wordt er onder leiding van onze dirigent een gevarieerd repertoire ingestudeerd en samengewerkt met diverse professionals uit de muziek- en theaterwereld. Zo is er de afgelopen jaren opgetreden met VJ’s, singer-songwriters en verhalenvertellers.

Wil je eens mee komen repeteren op een dinsdagavond in Het Muziekhuis? Gezellig! Hier vind je onze vacatures. Stuur een mailtje naar info@zfc-utrecht.nl voor meer informatie.

 

Bekijk video "Compilatie Wie was De Winter?" 2018


orkest

Het orkest van het Zuilens Fanfare Corps (ZFC) is een concertfanfare bestaande uit enthousiaste muzikanten. Wij repeteren elke dinsdagavond in het Muziekhuis Utrecht aan de Loevenhoutsedijk 301. Onder leiding van onze dirigent wordt er een gevarieerd repertoire ingestudeerd. Naast traditionele fanfarestukken spelen wij ook filmmuziek, musicalarrangementen, swingnummers etc. Kortom, het ZFC speelt allerlei verschillende muziekstijlen.

Bekijk video "Filmconcert 2013"


zfunc

ZFunC is voor iedereen die het leuk vindt om op een losse manier muziek te maken. Deze Zuilense feestband van blazers & percussie repeteert 1x per 2 weken in Buurthuis de Beatrix. Enige speelervaring is handig, maar niet verplicht. Beginners en gevorderden, jong & oud, iedereen is welkom!

Bekijk video "Parade 2014"

Meedoen?

Nieuwe muzikanten zijn altijd welkom bij het ZFC! Speel je een instrument dat binnen de bezetting van een fanfareorkest past? Kom dan eens langs op dinsdagavond om de sfeer te proeven. Heb je geen eigen instrument? Geen probleem. Lid worden van het ZFC betekent ook dat je een instrument in bruikleen kan krijgen.

Op dit moment hebben we een vacature op: