Welkom

We verwelkomen je graag op de website van Utrechts enige fanfare! Wij zijn een enthousiaste en ambitieuze groep muzikanten van jong tot oud. Binnen de vereniging zijn er drie onderdelen: het orkest, de jeugdopleiding en de feestband. Het orkest is een concertfanfare, wat betekent dat we in theaters en op andere podia spelen. Elk seizoen organiseren we zelf een aantal concerten. Serenades en andere feestelijke bijdrages worden enthousiast door onze feestband ZFunC gedaan. Wij zitten vol met muzikaliteit en gezelligheid!

Bekijk video "Zuilense Maestro 2016"


orkest

Het Zuilens Fanfare Corps (ZFC) is een concertfanfare bestaande uit enthousiaste muzikanten. Wij repeteren elke dinsdagavond in het Muziekhuis Utrecht aan de Loevenhoutsedijk 301. Onder leiding van onze dirigent wordt er een gevarieerd repertoire ingestudeerd. Naast traditionele fanfarestukken spelen wij ook filmmuziek, musicalarrangementen, swingnummers etc. Kortom, het ZFC speelt allerlei verschillende muziekstijlen.

Bekijk video "Filmconcert 2013"


zfunc

ZFunC is voor iedereen die het leuk vindt om op een losse manier muziek te maken. Deze nieuwe feestband van blazers & percussie repeteert 1x per 2 weken in het Vorstelijk Complex.Enige speelervaring is handig, maar niet verplicht. Beginners en gevorderden, jong & oud, iedereen is welkom!

Bekijk video "Parade 2014"

Meedoen?

Nieuwe muzikanten zijn altijd welkom bij het ZFC! Speel je een instrument dat binnen de bezetting van een fanfareorkest past? Kom dan eens langs op dinsdagavond om de sfeer te proeven. Heb je geen eigen instrument? Geen probleem. Lid worden van het ZFC betekent ook dat je een instrument in bruikleen kan krijgen.

Op dit moment hebben we een vacature op: