Welkom

Welkom op de website van het ZFC!

We zijn druk aan het repeteren voor ons theatraal concert Wie was De Winter - Muziektheater over een leven op Zuilen op zaterdag 13 en zondag 14 januari. Meer informatie over deze concerten vind je in onze agenda aan de rechterkant van deze pagina, of koop meteen je kaarten via onderstaande button!

Bekijk video "Zuilense Maestro 2016"


orkest

Het orkest van het Zuilens Fanfare Corps (ZFC) is een concertfanfare bestaande uit enthousiaste muzikanten. Wij repeteren elke dinsdagavond in het Muziekhuis Utrecht aan de Loevenhoutsedijk 301. Onder leiding van onze dirigent wordt er een gevarieerd repertoire ingestudeerd. Naast traditionele fanfarestukken spelen wij ook filmmuziek, musicalarrangementen, swingnummers etc. Kortom, het ZFC speelt allerlei verschillende muziekstijlen.

Bekijk video "Filmconcert 2013"


zfunc

ZFunC is voor iedereen die het leuk vindt om op een losse manier muziek te maken. Deze Zuilense feestband van blazers & percussie repeteert 1x per 2 weken in Buurthuis de Beatrix. Enige speelervaring is handig, maar niet verplicht. Beginners en gevorderden, jong & oud, iedereen is welkom!

Bekijk video "Parade 2014"

Meedoen?

Nieuwe muzikanten zijn altijd welkom bij het ZFC! Speel je een instrument dat binnen de bezetting van een fanfareorkest past? Kom dan eens langs op dinsdagavond om de sfeer te proeven. Heb je geen eigen instrument? Geen probleem. Lid worden van het ZFC betekent ook dat je een instrument in bruikleen kan krijgen.

Op dit moment hebben we een vacature op: