Welkom

We verwelkomen je graag op de website van de enige fanfare in Utrecht! Wij zijn een enthousiaste en ambitieuze groep muzikanten van jong tot oud. Onze vereniging bestaat uit drie onderdelen: het orkest, de feestband en de blazersklas. Het orkest is een concertfanfare, wat betekent dat we in theaters en op andere podia spelen. Serenades en andere feestelijke bijdrages worden enthousiast door onze feestband ZFunC gedaan. Jeugdige muzikanten die willen leren samen muziek te maken kunnen terecht in de blazersklas. Wij zitten vol met muzikaliteit en gezelligheid!

Bekijk video "Zuilense Maestro 2016"


orkest

Het orkest van het Zuilens Fanfare Corps (ZFC) is een concertfanfare bestaande uit enthousiaste muzikanten. Wij repeteren elke dinsdagavond in het Muziekhuis Utrecht aan de Loevenhoutsedijk 301. Onder leiding van onze dirigent wordt er een gevarieerd repertoire ingestudeerd. Naast traditionele fanfarestukken spelen wij ook filmmuziek, musicalarrangementen, swingnummers etc. Kortom, het ZFC speelt allerlei verschillende muziekstijlen.

Bekijk video "Filmconcert 2013"


zfunc

ZFunC is voor iedereen die het leuk vindt om op een losse manier muziek te maken. Deze Zuilense feestband van blazers & percussie repeteert 1x per 2 weken in Buurthuis de Beatrix. Enige speelervaring is handig, maar niet verplicht. Beginners en gevorderden, jong & oud, iedereen is welkom!

Bekijk video "Parade 2014"

Meedoen?

Nieuwe muzikanten zijn altijd welkom bij het ZFC! Speel je een instrument dat binnen de bezetting van een fanfareorkest past? Kom dan eens langs op dinsdagavond om de sfeer te proeven. Heb je geen eigen instrument? Geen probleem. Lid worden van het ZFC betekent ook dat je een instrument in bruikleen kan krijgen.

Op dit moment hebben we een vacature op: