educatie

Het Zuilens Fanfare Corps is een frisse, jonge club die midden in de wijk staat! Wij willen meer kinderen laten kennismaken met de muziek. Wetenschappelijk onderzoek laat keer op keer zien dat muziek maken de sociale en emotionele vaardigheden van kinderen verbetert. Het Zuilens Fanfare Corps heeft allerlei educatiemogelijkheden. Hieronder zijn 3 mogelijke manieren beschreven.

Muziek in de Wijk/Kunstkasteel Zuilen

Kunstkasteel Zuilen verzorgt muziekprojecten op de Brede School Zuilen. De projecten worden uitgevoerd op basisscholen in Zuilen. Het Zuilens Fanfare Corps werkt intensief samen met het Kunstkasteel. Jongeren kunnen hier les nemen in verschillende ensembles.

Blazersklas voor de jeugd

Onder leiding van een professionele muziekdocent is er een jeugdblazersklas in Zuilen. Elke week wordt er op een frisse en moderne manier samen muziek gemaakt. Wij bieden u aan om (vrijblijvend en gratis) langs te komen en zo kinderen te laten kennis maken met muziek.

Muziekles

Heb jij altijd al een muziek instrument willen leren bespelen of je speeltechniek naar een hoger niveau willen brengen? Het ZFC biedt lessen aan van een professioneel muziekdocent en musicus. De lessen zijn voor iedereen, van jong tot oud. Reguliere lestarief €20,00 exclusief btw (jonger dan 21 jaar geen btw) per 30 minuten les. Deze lesprijs is inclusief het lenen van het instrument.

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Neem dan contact met ons op!

neem contact met ons op voor een boeking voor uw feest, partij, evenement, etc.